LITMOS LEARNING MANAGEMENT SYSTEM (LMS)

Hvad dine mål for læring er, om det er øget vækst og produktivitet, forbedret engagement, risikohåndtering, eller juridisk compliance, kan Litmos LMS hjælpe din virksomhed med at nå jeres mål med digital læring.

Litmos – Verdens bedste LMS

Produktions editor

Brug de content skabende redskaber, som understøtter flere formater. Kursusindhold bliver tilføjet i form af moduler.

Individuelle læringsplaner

Sæt flere kurser sammen i grupperinger, for at skabe individuelle læringsplaner, som dine kursister kan følge.

learning-solution-platform-lineup
Platform

Evalueringer og quizzer

Lav fremragende evalueringer, som hjælper dig med benchmarking af fastholdelse af viden, og til at styrke kursisternes forståelse af koncepter.

Surveys og feedback

Tror du, at folk elsker dine kurser? Få feedback fra dine kursister gennem indbyggede undersøgelsesværktøjer, og out-of-the-box rapporter.

Rapporter og dashboards

Gennemgå præstationerne, og få indsigt i træningens effekt gennem rapporter og dashboards. Du kan også sende brugerdefinerede rapporter via e-mail.

Gamification og leaderboards

Motiver dine medarbejdere med synliggørelse af præstationer, points, og badges, som er baserede på deres aktiviteter i systemet. Dine kursister vil elske det!

Platform
litmos-screenshot-on-laptop

Kursusadministration (ILT)

Planlæg både virtuel- og klasseundervisning via det intuitive ILT-modul. Det er bygget til at være så simpelt og brugervenligt som muligt.

Beskeder og notifikationer

Få real-time notifikationer om aktiviteterne fra dine hold og kursister. Opnå højere afslutningsrater gennem unik kommunikation og notifikationer.

E-commerce

Tjen penge på dine kurser, ved at bruge e-commerce funktionerne. Du kan opsætte din ”online butik”, ved hjælp af en Litmos-Shopify integration.

23491066466_2a54f5230c_z

Start med at skrive og tryk Enter for at søge