Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/coleco.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/coleco.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Services - Coleco

SERVICES

Nogle kunder vælger hele pakken, andre vælger måske bare at få hjælp til en enkelt ting. I COLECO har vi erfaring med at lave det meste fra idé til handling. For at nå hele vejen rundt arbejder vi med 3 områder:

  • Lærings-Strategi
  • Lærings-Produktion
  • Lærings-Implementering

Strategi

Vi hjælper jer med at lægge en digital læringsstrategi, så I som virksomhed kan få maksimalt udbytte af de muligheder digital læring giver. Vi arbejder typisk med 5 faser, afhængig af ambitionsniveauet:

  1. Kom godt i gang
  2. Enighed om udgangspunkt
  3. Valg af læringsstrategi
  4. Igangsættelse
  5. Korrektion og læring

Første fase: Kom godt i gang

I denne første del af strategiprocessen, handler det slet ikke om at tænke læringsstrategi. Det handler om at lave en indledende analyse og research, der gør dig i stand til at tænke læringsstrategi.

Anden fase: Enighed om udgangspunkt

For at kunne lægge en realistisk læringsstrategi, er det vigtigt, at I kender virksomhedens SWOT både eksternt og internt.

Tredje fase: Valg af læringsstrategi

Med et samlet overblik over din virksomheds styrker, svagheder, muligheder og udfordringer er du rustet til at overveje, hvilken læringsstrategi der giver mening for din virksomhed.

Fjerde fase: Igangsættelse

Helt centralt for igangsættelsen af læringsstrategien er det, at I får den kommunikeret rigtigt. I har forhåbentlig allerede i løbet af udviklingsprocessen involveret og kommunikeret til organisationen. Nu handler det om, kort og præcist, at dele den valgte læringsstrategi med organisationen.

Femte fase: Korrektion og læring

Læringsstrategi er ikke en afsluttet proces. Her handler det om at opsætte et beredskab der sikrer, at læringsstrategien bliver ved med at være relevant, og finde ud af hvordan vi sammen holder strategiarbejdet i gang i praksis.

Produktion

Vi producerer innovative, engagerende og effektive læringsforløb. Vores team er med hele vejen og producerer alt indenfor medarbejdertræning, kundetræning, compliancetræning, onboarding, partnertræning etc.

Vi er gear fanatikere og elsker nye gadgets og tools, som kan være med til øge læringseffektiviteten og få læringsforløbene til at ligne en milliard uden at koste det.

Vi arbejder med authoring tools som Adapt, Mohive, Storyline og Captiva, men også i programmer som eksempelvis After Effects. Når vi taler realfilm bliver det endnu mere nørdet, hvor vi kan rykke ud med alt lige fra OB vogn til Iphone eller droner. Men hvis vores producerteam skal vælge, så rykker de helt ud med kamera under armen og lader kreativiteten råde.

Implementering

I samarbejde med jer sørger vi for, at ny læring kommer ud at leve i organisationen. Dette gør vi igennem engagement programmer og platform (LMS), hvor læringen kan publiceres og promotes.

Det største vi har leveret er en kæmpe udrulning af læring til 27 lande, det mindste er måske én animationsfilm til en lokalpolitiker i Holbæk; det behageligste var 2 dages optagelser i Nice og det hårdeste var da vi konverterede 500 bøger om til 9000 minutters digital læring og sådan kan vi blive ved.

Start med at skrive og tryk Enter for at søge